SAMARBETE MED NORDIC LEVEL FACILITY SERVICES

SLIPP BRÅKA OM STÄDNING

Få mer tid tillsammans

GO GRAB – Erbjudande! Som medlem hos GO ON får du nu 10% rabatt på städtjänster av Nordic LEVEL Facility Services.
Använd koden GOON i meddelandefältet när du bokar. Rabatten dras av varje månad på dina tre första fakturor.

Tänk dig att ni kommer hem efter en lång arbetsdag. Ni låser upp ytterdörren och tänder lampan i hallen, sen blickar ni ut över golvet som är rent och blankt. Du tar av dig skorna och det finns inte minsta gruskorn eller virvlande dammråttor kvar. Alla skor står så prydligt och snyggt på sina hyllor. Alla jackor och väskor hänger på sina krokar och galgar. Det är ljuvligt välkomnande.

Ni går tillsammans in till köket och här är varje millimeter putsad och alla spår av veckans matlagning är borta. Det kommer inte bli några diskussioner om vem som ska plocka ur diskmaskinen, för det är redan gjort. Spisen är blänker svart. Ni är tvungna att titta lite närmare, är det verkligen er spis? Det ser nästan ut som om någon har installerat en helt ny under tiden ni var borta.

Du sätter på lite tevatten. Under tiden vattnet kokar upp sjunker ni ner i soffan bland kuddarna och du noterar att de ser så fluffiga och välarrangerade ut. Känslan som infinner sig nu när hela ert hem är städat och rent, är obetalbar.

Det finns inga måsten, nu kan ni njuta av er lediga helg tillsammans.

Vilka är vi?
Nordic LEVEL Facility Services (fd N-Services) ingår i Nordic LEVEL Group. Vi erbjuder högkvalitativa servicetjänster för både privatpersoner och företag. Eftersom trygghet, personlig service och hög kvalitet är viktigt för oss har vi tydliga säkerhetsrutiner som inkluderar kod- och nyckelhantering, vi tecknar sekretessavtal med våra medarbetare som även bakgrundkontrolleras och är väl utbildade för sina uppdrag. Vi arbetar ständigt med att förbättra miljöarbetet för att skona vår natur genom att bland annat endast använda Svanenmärkta produkter.

Vi gör allt för att förenkla din vardag så att du får tid att fokusera på ditt välbefinnande istället. Vi erbjuder bland annat följande tjänster:

  • Veckostädning
  • Storstädning
  • Fönsterputs
  • Visningsstädning
  • Flyttstädning
  • Renoveringsstädning
  • Mattvätt
  • Trädgårdstjänster
  • Barnpassning

Du kan välja mellan städning varje vecka, varannan vecka eller en gång i månaden. Du kan självklart även boka enstaka tillfällen.
Med koden GOON får du 10% rabatt under dina tre första månader som kund.

Klicka här för att komma till bokningssidan.
Vid bokning uppger du koden GOON för att ta del av erbjudandet.
Eller ring oss på 072 – 452 60 59. Vi hjälper dig gärna!

Välkommen till LEVEL! #weLEVELlife