SAMARBETE MED DIN PSYKOLOG

DIN PSYKOLOG HÄR FÖR STÖD

När livet känns tungt eller frågorna svåra

GO GRAB – Erbjudande! Som medlem hos GO ON får du nu 20% rabatt på Din Psykologs onlinetjänst.

Nästan alla har periodvis känt sig stressad, upplevt ångest och oro under olika skeenden i livet. Dessa känslor är väldigt vanliga, speciellt före, mitt i och efter en separation eller skilsmässa. Ibland kan det vara svårt att sortera ut vad som är anledningen till att man känner som man känner, vilket kan skapa en obalans, och det i sig är stressande. Då kan det vara bra att ta hjälp av en psykolog för att få hjälp att sortera i dessa tankar och hitta tillbaka till en inre balans.

Hos Din Psykolog hittar du några av Sveriges bästa psykologer och de kan hjälpa dig med stöd kring uppbrott, relationer och mycket mer. De har erfarenheten och förmågan att förstå vad du går igenom och hjälper dig genomföra positiva förändringar i ditt liv.

Med Din Psykolog så kan du chatta med en psykolog online. Du skriver till Din psykolog när det passar dig och får svar inom 24 timmar på vardagar. Ingen tidsbokning krävs. Du kan skriva till Din Psykolog online när som helst, var som helst – så länge du är nära din mobiltelefon, dator eller surfplatta.

Alla psykologer hos Din Psykolog är legitimerade, erfarna och verifierade. De tar väl hand om dig och behandlar dig med samma integritet som om ni skulle träffats på en vanlig mottagning.

Erbjudande! Som medlem hos GO ON får du nu 20% rabatt på Din Psykolog’s onlinetjänst.
Ange koden “GOON20” när du checkar ut i kassan.

Besök Din Psykolog på dinpsykolog.nu