SAMARBETE MED L8HASSELBLAD

YES, DU GJORDE DET!

Smycken att bära med stolthet

GO GRAB – Erbjudande! Som medlem hos GO ON får du nu 20% rabattGO ON – smycket från L8 Hasselbland Smycken.

Överraska din syster, vän eller kollega som gått igenom ett tufft uppbrott med ett smycke som visar att: du gjorde det!

GO ON-smycket består av två berlocker, en knuten hand och en öppen hand. Detta symboliserar att du har kämpat, men nu är du mottaglig för förändringar.

Jag heter Lotta och är grundare av L8 Hasselblad Smycken. Efter en långresa till Italien väcktes barndomens skaparlust åter till liv och jag började experimentera med silver i kombination med foto.
För tre år sedan gick jag igenom en omtumlande skilsmässa. Även om det var väldigt tufft där och då så kan jag verkligen se tillbaka på den tiden som utmanande men också utvecklande.  Att vara öppen för förändringar gör att du utvecklas som människa. Även om varannan-vecka-livet är krävande på sitt sätt, så har du kanske idag mer tid för dig själv, dina vänner och återhämtning under de veckor du är utan barnen.

Jag har tagit fram en kollektion för dig som har, liksom jag, genomgått en separation eller skilsmässa. Och nu tagit dig ut “på andra sidan”.
Du är öppen för nya utmaningar och förändringar och även om livet inte blir som du kanske hade tänkt dig, så kan det bli väldigt bra ändå! Eller så har du någon i din närhet som du känner behöver ett GO ON-smycke.
På min hemsida kan du även se alla mina smycken som är unika och handgjorda utan några ritningar eller skisser. Skapade för en specifik person eller med inspiration från naturen, barnen eller resor. Alltid i sterlingsilver 925.  Hoppas att du kommer bära den här kollektionen med stolthet, för det gör jag

Klicka på nedan länkar för att ta del av erbjudandet:
Ring
Halsband

Uppge koden GOON20 när du checkar ut i webbshopen för att ta del av erbjudandet.