SAMARBETE MED FAMILYLAB

COACH FÖR FAMILJER

Kostnadsfri coachning för din familj

GO GRAB – Erbjudande! Kostnadsfri familjecoach för dig och din familj.

Alla familjer har sina utmaningar och varje familj är unik. Gemensamt är dock att alla kan behöva en hjälpande hand ibland. Är du ensamstående och behöver vägledning, har du bonusbarn som du vill utveckla din relation med, barn som får utbrott, föräldrar som går på sparlåga? Anmäl din familj till detta unika tillfälle.

De personer som genomgår FamilyLabs utbildning till att bli familjecoach söker ständigt efter familjer att genomföra sin utbildning tillsammans med. Ni kan bli en av dessa utvalda.
Detta är vad coacherna bl.a. utbildas inom:

  • Att använda kognitiv coaching som ett effektivt verktyg
  • Att ändra och förbättra relationer
  • Att se möjligheter och potential i de utmaningar de möter
  • Att coacha individuellt, par och familjer i utveckling
  • Att känna igen och arbeta med din egen och andra människors fulla potential

 

Family-Lab är den svenska delen av Family-Lab Association som är en internationell utbildnings- och rådgivningsorganisation grundad av den danske familjeterapeuten och författaren Jesper Juul. Family-Lab är ett laboratorium där föräldrar och professionella arbetar tillsammans för att omvandla kärleksfulla känslor till kärleksfulla handlingar, med närhet, respekt och gränser. Här erbjuds yrkesutbildningar, föräldraföreläsningar, handledning och föräldracoaching. Family-Lab är en religiöst och politiskt obunden organisation.

 

För att anmäla dig och din familj, maila till admin@familylab.se