SAMARBETE MED Nordic Level Group

Destruktivt förhållande

Det finns hjälp att få

GO GRAB – Erbjudande!
Som medlem hos GO ON erbjuder vi helt kostnadsfria konsultationer med seniora säkerhetsrådgivare från Nordic Level Group. För bokning av samtal: info@nordiclevelgroup.com Uppge namn och mailadress så återkommer vi med förslag på tid för samtal. Ange koden GOON2021 i ämnesraden.

Vi vet av erfarenhet att det tyvärr finns väldigt många som lever i destruktiva förhållanden och att både män och kvinnor är drabbade. Vi har ofta mött deras utsatthet under våra år som verksamma inom polisen och andra myndigheter där vi samlat och byggt en bred kompetens. Vår erfarenhet säger också att kvinnor är överrepresenterade som offer.

Det är ingen nyhet att det ofta är väldigt svårt att ta sig ur dessa förhållanden och det är vanligt att känna rädsla. Det är heller inte ovanligt med skuldkänslor och ofta är det extra påfrestande när det finns barn med i bilden. Vi vet hur viktigt det är som utsatt och att behovet är stort  av att få stöd och råd för att orka att ta steget ur det destruktiva.

De flesta upplever att det kan vara svårt och skrämmande att gå till myndigheterna för att man tror att det automatiskt innebär en oro- eller polisanmälan. Att inte veta var man kan vända sig kan vara helt paralyserande och känslan av ensamhet kan uppfattas som total.

Vi på LEVEL är därför väldigt glada över att få samarbeta med GO ON och att vi på så vis kan hjälpa de besökare som behöver stöttning att komma vidare ur ett osunt förhållande. Säkerhetsrådgivarna hos oss brinner för att bidra till ett tryggt samhälle och därför har vi valt att erbjuda en kostnadsfri initial rådgivning med en senior och erfaren rådgivare till GO ONs besökare. Samtalet sker digitalt under strikt sekretess och bokas via mailadressen nedan. Under samtalet kommer vi bl.a. diskutera risker och bistå med råd.

Efter det initiala samtalet kan LEVEL bistå med fler tjänster inom säkerhetsområdet såsom rådgivning och stöd, säkerhetsteknik i form av larm, kameror, samt personsäkerhetstjänster som bevakning och personskydd för att nämna några områden. För GO ONs besökare erbjuds rabatterade priser även i det fortlöpande arbetet.

En heltäckande leverantör inom säkerhetsrådgivning, säkerhetstjänster och service.
Vi är verksamma inom många olika branscher och områden och erbjuder ett brett tjänsteutbud för både privatpersoner och företag. Vår samlade kompetens och erfarenhet består av personer med lång erfarenhet från polisiära och militära specialenheter samt näringslivet.

 

Läs mer om Nordic Level Group här