SAMARBETE MED HAPPY X

Appen för föräldrar

Underlättar kommunikationen kring barnens utgifter

Happy X underlättar kommunikationen mellan separerade föräldrar. I appen finns en delad kalender, chat och plånbok där alla utgifter för barnen kan läggas in. Appen ger er möjlighet att dela all viktig gemensam information på en plats.

Happy X´s grundare Stefan saknade själv ett verktyg som skulle hjälpa honom och hans exfru att hålla koll på alla utlägg för de gemensamma barnen och deras aktiviteter. Då han inte hittade något verktyg som hade alla de funktioner som han sökte bestämde han sig för att bygga en egen app, vilket blev startskottet för Happy X.
Efter skilsmässan upplevde han ett stort behov av att kunna kommunicera smidigt kring barnen. De dagliga och naturliga avstämningarna vid köksbordet måste ersättas på ett smidigt sätt.

Happy X delas in i tre olika områden, en plånbok för all ekonomi rörande barnen. En kalender för barnens alla aktiviteter och en chat där kommunikation mellan föräldrarna sparas.

Med tiden insåg Stefan och hans exfru fördelen med att samla all information och kommunikation i appen. De behövde inte leta bland olika chattar och sms för att se vad som sagt utan all kommunikation skötte de genom chatten i appen. I plånboken hade de fotograferat kvittona på alla köp de gjort. När den ena dotterns mobiltelefon gick sönder kunde de snabbt och enkelt få fram en kopia på kvittot.
I plånboken kan båda föräldrarna lägga in de utlägg och inkomster de har rörande de gemensamma barnen. Saldot visar tydligt vem som är skyldig vem pengar. Skulderna kan lätt regleras med hjälp av swish direkt i appen om så önskas.
I kalendern kan alla barnens aktiviteter kan läggas in med information om vilken av föräldrarna som ska delta vid aktivitet om så behövs. Föräldrarna kan även i kalender lägga in vilka veckor som de har barnen boende hos sig. Vilket är smidigt när de ska planera sina egna aktiviteter.

Chattfunktion
Underlätta kommunikationen med hjälp av vår inbyggda chatt.Nu kan ni sköta all planering för barnen på ett ställe, och dessutom enkelt kunna se historik över utgifter.

Kalender
Happy X kalender hjälper till att hålla koll på aktiviteter och gör det möjligt att enkelt, på ett drama-fritt sätt byta dagar.Varje förälder har möjligheten att se över och lägga till händelser i barnens scheman.

Utgifter & Inkomster
Båda föräldrarna kan lägga till, sortera och se över utgifter. Anteckningar, bilder och kvitton kan sparas med varje utgift för enklare journalföring och transparens.

Läs mer på www.happyx.se eller ladda ner appen här i Appstore eller Google Play