SAMARBETE MED VERAHILL

RÄTT SKYDD I RELATIONEN?

20 min gratis juridisk rådgivning 

GO GRAB! Erbjudande – 20 min gratis juridisk rådgivning.
Läs mer HÄR för att ta del av erbjudandet.

– Är du och din familj tillräckligt juridiskt skyddade? frågar juristen och ser mig vänligt i ögonen medan hon väntar på mitt svar.

-Jag förstår inte riktigt vad du menar, säger jag. Vi ska ju inte separera utan har precis bestämt oss för att hålla ihop….fortsätta tillsammans. Och just nu känns det ju lite konstigt om vi plötsligt skulle börja prata om relationen rent juridiskt….vi är liksom inte osams längre. Och tillräckligt skyddad, hur vet man egentligen vad man behöver? 

Vi jurister vet att juridiska avtal inte låter så spännande, men vi vet också att livet snabbt kan  förändras och hur värdefullt det då är att ha juridiken på plats. Har ni bestämt er för att satsa på varandra är det ett bra tillfälle att prata framtid. Tänker ni flytta ihop, skaffa barn eller kanske köpa sommarhus tillsammans? Då är det extra skönt att ha koll på vad som gäller om något oförutsett skulle hända. Är ni tillräckligt skyddade om t ex någon blir sjuk eller går bort? Vad händer med villan eller lägenheten, bankkontot och allt annat som normalt bara finns där om vi råkar ut för något oförutsett?

Vi på Verahill är experter inom Familjejuridik och hjälper dig gärna både före, under och efter det att livet förändrats. Därför erbjuder vi Go Ons kunder en kostnadsfri juridisk rådgivning med jurist – för att du på ett enkelt och kostnadsfritt sätt ska få reda på vad du kan göra för att skydda dig själv och dina nära. Se det som din försäkring för livet!

Just nu får du som besökare på GO ON 20 minuters kostnadsfri juridisk rådgivning kring den situation du behöver ha hjälp med.
Oavsett om det gäller att stärka din relation, bryta upp eller gå vidare.
Läs mer HÄR för att ta del av erbjudandet.