SAMARBETE MED ALLA VÅRA LIGG

Sex eller bättre sex?

Ibland behöver man extra hjälp på vägen

GO GRAB – Erbjudande!  Som medlem hos GO ON får du prenumerera på Liggboxen för 499 kr, värde i boxen överstiger alltid 750 kr.

De flesta känner nog igen sig i att det kan vara svårt att hålla igång sitt sexliv när det är mycket annat som pockar på ens ork och uppmärksamhet. Kanske har ni sex bara för att ni borde, kanske har ni inte sex alls. Ibland kan man behöva ta hjälp av någon eller kanske testa något nytt för att man ska komma över den där spärren och helt enkelt komma ur den onda spiralen.

Vi har därför ett erbjudande till dig och din partner
Har du hört talas om Succépodcasten “Alla Våra Ligg”? Sedan lansering 2016 har den snabbt blivit en av Sveriges största poddar. Tjejerna som driver podden är supersköna och heter Anna och Amanda och de snackar om sex och sexualitet, helt ocensurerat. De pratar om sådant vi själva är nyfikna på och gör det på ett lustfyllt och öppetsinnat sätt.

Förutom podden så har de tagit fram LIGGBOXEN som är en prenumerationstjänst för sexleksaker, tips och inspiration till ett bättre sexliv. Liggboxen är framtagen för att ni enkelt ska kunna utforska, prioritera och börja prata om ert sexliv igen. Fylld med allt från guidning till ett roligare och varierat sexliv till orgasmtips och sköna sexleksaker.

Hittills har över 35 000 boxar skickats ut, det funkar. Testa du också.

Beställ din egna Liggbox här
Prenumerationen har en uppsägningstid på endast två veckor och värdet i boxen överstiger alltid 750kr. Ditt pris 499kr. 

 

Exempel på Liggboxens innehåll: Buttplugg, manwand, ögonbindel, g-punktsvibrator, nipple clamps, värmande klitorisgel och Liggboken som förutom instruktioner innehåller tips, inspiration och utmaningar eller kolla här