SAMARBETE MED LIVSCOACH MICKE GUNNARSSON

STÄRK DITT INRE NU!

5 stöttande frågor till dig själv

Ibland drabbar livet oss på olika sätt. Oftast hänger dessa situationer ihop med relationen till andra människor. Vår partner, våra barn, kollegor eller bara relationen kopplat till oss själva kan vara nog så utmanande. 

I dessa lägen finns oftast svaren och lösningarna inom oss själva. Det är i oss känslan finns och även tanken vilket också betyder att lösningen finns hos oss. Detta kan vara skönt att veta. Vi behöver inte lägga vår energi på att försöka förändra någon annan, vilket oftast brukar vara ett omöjligt projekt. Däremot kan vi behöva stöd av någon annan eller hitta frågor som kan hjälpa oss vidare.

Här är 5 frågor som kan vara till stöd för just den situation du står inför nu

  1. Vad bör jag sluta med just nu kopplat till mig och min situation?
  2. Vad vill jag eller borde jag börja med gällande mig själv och rådande situation?
  3. Vad behöver jag utveckla eller förändra?
  4. Vad vill jag behålla gällande min situation?
  5. Vem vill jag verkligen vara mot mig själv och andra genom denna process och situation?

 

Om Micke Gunnarsson
Micke brinner för att stärka människors inre ledarskap och framförallt våra relationer med barn och unga. Ett möte som alltid börjar i oss själva. Han är bl.a grundare till KaosKompaniet, Fredsuppdraget och @mickesfigurer. Han har en bakgrund som barnskötare, mediepedagog och jobbat som lärare. Han är utbildad familj och seminariehandledare, studerat ledarskap och coaching.

Vill du få mer inspiration och fler verktyg inom personlig utveckling, stresshantering och föräldraskap? Ladda ner min app ”Micke Gunnarsson & Vänner”. Där finns dessutom alla mina poddar, exklusiva filmer, ljudböcker, verktyg, livesändningar, coaching och mycket mer. Appen kostar bara 149kr/år och innehåller över 100 timmars material. Uppdateras varje dag. Finns där appar finns.

Läs mer om Micke, appen och mycket annat på www.mickegunnarsson.se