SAMARBETE MED LIVSCOACH MICKE GUNNARSSON

SJÄLVDEPP ELLER SJÄLVPEPP

En film för att stärka ditt inre ledarskap

Hur kan vi stärka vår relation till oss själva men även till andra, i synnerhet med våra barn?

Den här frågan har med inre ledarskap att göra. Ett område som jag brinner för och har jobbat inom de senaste 10 åren, som föreläsare, författare, coach och inspiratör.

I denna film av vår livscoach Micke Gunnarsson får du veta mer om hur vi kan tillåta oss att komma till lite mer acceptans i en separation och på vilket sätt acceptansen kan hjälpa oss. Du får även andra verktyg för att stötta barn på ett medvetet sätt, om de är en del av separationen.

 

Om Micke Gunnarsson, livscoach

Micke brinner för att stärka människors inre ledarskap och framförallt våra relationer med barn och unga. Ett möte som alltid börjar i oss själva. Han är bl.a grundare till KaosKompaniet, Fredsuppdraget och @mickesfigurer. Han har en bakgrund som barnskötare, mediepedagog och jobbat som lärare. Han är utbildad familj och seminariehandledare, studerat ledarskap och coaching.

Vill du få mer inspiration och fler verktyg inom personlig utveckling, stresshantering och föräldraskap? Ladda ner min app ”Micke Gunnarsson & Vänner”. Där finns dessutom alla mina poddar, exklusiva filmer, ljudböcker, verktyg, livesändningar, coaching och mycket mer. Appen kostar bara 149kr/år och innehåller över 100 timmars material. Uppdateras varje dag. Finns där appar finns.

Läsa mer om Micke, appen och mycket annat på www.mickegunnarsson.se