SAMARBETE MED NORDIC LEVEL FACILITY SERVICES

Städa eller njuta?

Ta en genväg till inre lugn

GO GRAB – Erbjudande! Som medlem hos GO ON får du nu 10% rabatt på städtjänster av Nordic LEVEL Facility Services.
Använd koden GOON i meddelandefältet när du bokar. Rabatten dras av varje månad på dina tre första fakturor.

Tänk dig att du äntligen kommer hem efter en lång arbetsdag. Du är så redo för helg nu. I samma ögonblick som du kliver över tröskeln tackar du dig själv, för att du äntligen skaffat städhjälp. Nästa vecka kommer barnen och då kommer det att vara rent och fint och du kommer att vara utvilad.

När du tänder lampan i hallen blickar du ut över golvet som är rent och blankt. Du tar av dig skorna och det finns inte minsta gruskorn eller virvlande dammråttor kvar. Alla skor står så prydligt och snyggt på sina hyllor. Alla jackor och väskor hänger på sina krokar och galgar. Du drar en lättnadens suck och fortsätter in till köket.

Här är varje millimeter putsad och alla spår av veckans matlagning är borta. Diskmaskinen är urplockad. Dina ögon vandrar med glädje över diskbänken som skiner blank och fin, spisen är helt fläckfri. Du måste titta närmare, är det verkligen din spis? Det ser nästan ut som om någon har installerat en helt ny under tiden du var borta.

Du sätter på lite tevatten och sjunker ner i soffan bland kuddarna. Vad fluffiga och välarrangerade de ser ut. Känslan som infinner sig nu när hela ditt hem är städat och rent, är obetalbar. Lugn och tillfreds konstaterar du att du kan göra något annat i helgen, istället för att städa.

Det finns inga måsten, du kan njuta av att tiden är bara din.

Vilka är vi?
Nordic LEVEL Facility Services (fd N-Services) ingår i Nordic LEVEL Group. Vi erbjuder högkvalitativa servicetjänster för både privatpersoner och företag. Eftersom trygghet, personlig service och hög kvalitet är viktigt för oss har vi tydliga säkerhetsrutiner som inkluderar kod- och nyckelhantering, vi tecknar sekretessavtal med våra medarbetare som även bakgrundkontrolleras och är väl utbildade för sina uppdrag. Vi arbetar ständigt med att förbättra miljöarbetet för att skona vår natur genom att bland annat endast använda Svanenmärkta produkter.

Vi gör allt för att förenkla din vardag så att du får tid att fokusera på ditt välbefinnande istället. Vi erbjuder bland annat följande tjänster:

  • Veckostädning
  • Storstädning
  • Fönsterputs
  • Visningsstädning
  • Flyttstädning
  • Renoveringsstädning
  • Mattvätt
  • Trädgårdstjänster
  • Barnpassning

Du kan välja mellan städning varje vecka, varannan vecka eller en gång i månaden. Du kan självklart även boka enstaka tillfällen. Med koden GOON får du 10% rabatt under dina tre första månader som kund.

Klicka här för att komma direkt till hemsidan.

Vid bokning uppger du koden GOON för att ta del av erbjudandet.
Eller ring oss på 072 – 452 60 59. Vi hjälper dig gärna!

Välkommen till LEVEL! #weLEVELlife