SAMARBETE MED

Stärk din relation

6 tips som kan göra gott för ett förhållande

En relation är långt ifrån perfekt och konstant lycklig. Alla par kommer förr eller senare stöta på problem. Här kommer 6 tips som kan göra gott för ett förhållande.

1. Titta varandra i ögonen
Innan ni släcker lampan och ska somna så låter ni era ögon mötas och ni tittar varandra djupt in i ögonen. Det är fantastiskt hur en sådan liten handling kan få er att känna er så mycket närmare varandra.

2. Planera för egentid
Gör saker på egen hand som ni mår bra av. Det här är lika viktigt att planera in som att ni planerar in tid för att göra saker tillsammans. 

3.  Lägg bort telefonerna en stund
Om ni båda sitter och stirrar in i var sin skärm försvinner tiden så lätt. Bestäm istället att ni lägger bort era telefoner under en viss tid, t ex på kvällen och gör något litet tillsammans. Prata med varandra, spela kort eller sortera tvätt.

4. Visa varandra ömhet
En klapp på kinden eller smek över håret betyder mer än man kan tro. Små ömhetsbevis gör underverk och kan vara allt som behövs för att stärka er relation.

5. Hacka inte på din partner
Träna på att vara respektfull, ömsint och snäll mot den du älskar. Att ständigt hacka på sin partner om ditten och datten är förödande för er relation.

6. Överraska
Det var du kanske var bra på när ni var nykära? Skriv en gullig lapp eller ett kort, ordna en mysig middag eller kanske tappa upp ett skumbad åt din partner. Sådana här små men betydelsefulla handlingar kan verkligen få ert förhållande att börja blomstra på nytt.

 

 

© GO ON AB™