SAMARBETE MED RELATE-APP

TRÄFFA NÅGON PÅ DJUPET

Ny värdegrundande dejting-app

Du vill börja om, starta på nytt och är redo för att börja dejta igen. Men att ”swipa höger” känns inte som din grej, du vill träffa någon utifrån hens värderingar istället.

I dagsläget vad du verkligen vad du inte vill ha i din nästa relation och vad du inte kan vara utan. Vi förstår! Vi har varit där själva. Därför är vi så glada över vårt nystartade samarbete med Relate-app!

Relate Date är Sveriges nya dejtingalternativ för dig som är trött på det ytliga svajpandet, som sagt, och vill ha ett bättre och mer meningsfullt sätt att få djupare kontakt med andra singlar som söker en långsiktig relation. Relate är ett forskningsbaserat svenskt relations-bolag som vill hjälpa ALLA människor till bättre och mer meningsfulla kärleksrelationer. Genom deras podcast Så Kan Det Gå, artikelserier på hemsidan, och webinar-serie Relate Love Lab kan du lära dig att bli bättre på relationer, och så fort du träffat någon kan ni utveckla och fördjupa er kontakt och relation i appen Relate Boost.

Varför ska man använda Relate Date?
– Den får dig att sluta swipa profiler i oändlighet
– Den ger dig ett antal noga utvalda profiler varje dag
– Den hjälper dig få djupare kontakt med andra singlar
– Den gör att du förstår dig själv och andra bättre genom era värderingar
– Den får dig att fokusera på det som är viktigt för dig i en relation
– Den uppmuntrar till att prata om det som är viktigt först

Hur fungerar det?

  1. Kartlägg dina värderingar

Med hjälp av ett forskningsbaserat verktyg får du hjälp att välja ut och uttrycka dina värderingar – det som är viktigast för dig i livet.

  1. Nya utvalda profiler varje dag

Varje dag skickar vi ut ett antal noga utvalda personer vi tror du kommer klicka med. Vi börjar med 10, med premium får du 20.

  1. Prata om det som är viktigt

Med värderingar som gemensam utgångspunkt blir kontakten djupare och det blir lättare att känna efter om det är en bra match. Dessutom blir samtalen mer meningsfulla, personligt utvecklande och framförallt roligare.

Varför funkar det?
Att träffa någon du delar många värderingar med betyder i princip att ni har liknande syn på hur ni vill leva era liv. Det kan bli jobbigt i längden om man är för olika. Om t.ex. den ena ständigt behöver äventyr och utforska nya saker, medan den andra mest vill känna sig trygg, koppla av och ta det lugnt.

Samtal kring värderingar ökar empati och förståelse för varandra, vilket bidrar till starkare emotionell närhet och kontakt. Samtalen hjälper dig även att både förtydliga och förankra vad som är viktigt för dig i livet.

Ledande relationsexperter har påvisat att gemensamma värderingar och därmed starkare förståelse för varandra är den mest avgörande faktorn för ett lyckligt, hållbart förhållande. Vår forskningsbaserade värderings-metodik har använts av mer än 100,000 personer där vi tydligt har sett hur samtalen tar förståelse och samförstånd till nya nivåer.

Vad kostar det?
Du kan använda Relate helt kostnadsfritt och få 10 noggrant utvalda profiler varje dag, chatta med dom du matchar och allt som det innefattar. Med premium får du en bättre upplevelse med 20 profiler varje dag och ett antal andra trevliga förmåner i appen från 99 kr/månad.

Är det säkert? Hur använder ni min data?
Valuesmatch AB är ett svenskt registrerat företag som följer alla regler uppsatta i Sverige och EU i enlighet med GDPR. Sedan 2018 har vi arbetat med att koppla ihop singlar på ett säkert sätt, utan intrång och utan dataläckor. Och om du skulle ta bort ditt konto så raderar vi all data inom 90 dagar i enlighet med GDPR.

Tycker du detta låter spännande föreslår vi dig att kika vidare här