SAMARBETE MED IT´S:RE:LEASED

UPPDATERA GARDEROBEN

Erbjudande! Hyr nya kläder

Har du kommit ut på andra sidan uppbrottet och vill börja dejta? Eller äntligen vill känna dig som ditt finaste jag igen? Nu kan du uppdatera din garderob med det allra senaste inom mode. Noga utvalt för att göra succé på daten, jobbet eller tjejmiddagen. Dessutom med miljötänk. Allt det kan du nu få, dessutom till ett riktigt bra pris.

It’s Re:Leased är din digitala klädbutik där du hyr tre plagg under en månad.

Hur går det till?
Skapa ett konto och välj dina tre favoriter för månaden. Om din favorit inte är tillgänglig för tillfället kan du ställa dig på kö så att du kan ta den till nästa månad! Vi levererar till din dörr med Airmee, frakt är på väg.

Om något inte passar rätt byter vi ut det gratis. Kläderna vi erbjuder är tänkta att tas ut för en dans eller två, så var inte rädd för att använda dem! Om något skulle hända med ditt plagg – låt oss veta det så hanterar vi det.

Så snart du får din beställning kan du börja plocka ut artiklar för nästa månad. Men vi kommer också att höra av oss till dig när det är dags att välja nya, så oroa dig inte. Eller så kan du behålla det du har hemma redan! När det är dags levererar vi dina saker till din dörr.

—————————————————————————————————————————————
GO GRAB – Erbjudande! 200 kr rabatt vid prenumeration på din alldeles egna klädbutik.
Använd rabattkoden GOON200 och få 200 kr rabatt på månadsavgiften. Ord pris 750 kr/månad.

Klicka här  för att ta del av erbjudandet!
—————————————————————————————————————————————

OBS. It’s Re:Leased har i dagsläget endast möjlighet att leverera till Stockholm med omnejd.